Euro Truck Simulator 2 - Nieuwe game verwacht in 2012!

Dit jaar wil SCS nog voor Euro Truck Simulator 2 een game uitbrengen, wat voor spel dat word, laat SCS alleen aan ons zien door hints die je op de screenshots kan vinden! Wat SCS wel zegt, is dat ze een samenwerkingsverband zijn aangegaan met een vrachtwagen fabrikant, dat zal Scania zijn aangezien alleen die trucks worden getoond; zo is dit nieuwe spel tot stand gekomen. Jammer genoeg wil SCS ons de titel van de nieuwe game nog niet vertellen, omdat er nog een aantal belangrijke stappen genomen moeten worden.

Deze game zal waarschijnlijk een kleine game worden, in vergelijking met Trucks & Trailers. In 2010, al een tijd geleden, heeft SCS Software een aantal werknemers overgenomen van een ander bedrijf; dit bedrijf was ook actief op het gebied van game ontwikkeling. Nu het finincieel niet goed gaat met SCS, was het voor hun wel een groot risico om die werknemers aan te nemen, omdat er nu wel meer personeelskosten bij kwamen!

Toen het team groter was geworden, in 2010, onstond een idee om kleinere games te bouwen. In deze games zullen dan enkele functies opgenomen worden, die later ook in grotere games gebruikt zullen gaan worden, neem dan als voorbeeld Euro Truck Simulator 2.

De eerste ''kleine game'' die ontwikkeld is, is Trucks & Trailers, die project was overigens een erg groot succes voor SCS Software! Ze gingen er toen financieel weer op vooruit, waardoor Euro Truck Simulator 2 weer verder doorontwikkeld kon worden.

Afgelopen jaar rond de release van Trucks & Trailers, kwam een vrachtwagen fabrikant, Scania, met het idee om een samenwerkingsverband aan te gaan met SCS Software. Door die samenwerking is deze, nog onbekende game, onstaan, samen met de vrachtwagen fabrikant, Scania. Het project is nu al een half jaar in ontwikkeling, dus het is nog wel even wachten voordat dit spel gerealiseerd word! Maar SCS Software beloofd ons om ons wel op de hoogte te stellen, als er meer bekend is over deze nieuwe game.

Hieronder nog een aantal screenshots, die een hint geven voor het nieuwe spel:

e-max.it: your social media marketing partner