TruckSimulators steunt Zip Your Lip!

Jaarlijks sterven 9 miljoen kinderen onder de vijf jaar. 1% hiervan sterft in rijke Westerse landen, 99% in ontwikkelingslanden. Met eenvoudige middelen kunnen jaarlijks 6 miljoen kinderen gered worden. Wist je dat er elke minuut 2 jongeren in Afrika geinfecteerd raken met hiv? En *knip*, we zijn weer een minuut verder.

Zip your Lip: een levensveranderende actie? Jazeker!
Met jouw inzet help je mee aan een hoopvolle toekomst voor duizenden jongeren. Met het geld kan World Vision jongeren helpen met aidspreventie, voorlichting over hiv en aids, vakopleidingen, voedsel en schoon drinkwater.  In de 24 uur dat jij actie voert ervaar je ook hoe het is om niet te eten. 24 uur alleen water en thee zorgt ervoor dat je even stilstaat bij de luxe die we hier als vanzelfsprekend ervaren.

Wat is Zip your Lip?

  • 24 uur niets eten. Alleen water en thee (zonder suiker!) is tijdens die 24 uur toegestaan.
  • Voorafgaand aan je actie zoek je mensen die jou willen sponsoren. (online of via een sponsorlijst)
  • Met elke 24 euro geef je een jongere kans op een hoopvolle toekomst.
  • Tijdens jouw actie bedenk je allerlei activiteiten rondom het thema ‘aids en honger’.
  • World Vision helpt je d.m.v. een uitgebreid actiepakket om er een geslaagde actie van te maken.

Zip your Lip = wereldwijd
Zip your Lip is de wereldwijde jongerenactie van World Vision: honderdduizenden jongeren eten 24 uur niets om zelf een dag te ervaren wat honger is. Met deze opbrengst helpt World Vision jongeren in Oeganda, Oost-Congo en Somaliland concreet aan een betere toekomst. In Canada en Taiwan doen jaarlijks 100.000 jongeren mee aan de 24 Hour Famine. Dat is de internationale benaming voor Zip your Lip en betekent 'hongersnood'. In Taiwan en Maleisië komen duizenden jongeren samen in een groot stadion om samen stil te staan bij het doel van de actie en te vieren dat ze met elkaar heel veel jongeren hebben kunnen helpen: gaaf toch?!

TruckSimulators helpt, jij ook?

Geloof in verandering, en geef!

e-max.it: your social media marketing partner